top of page
MENY

I alla våra behandlingar ingår konsultation, hårtvätt med huvudmassage, fikabricka och styling. För att vi ska kunna ge bästa möjliga service är det viktigt att boka tillräckligt med tid. Särskillt då en stor färgförändring önskas. Om Du är osäker på vilken behandling Du ska välja är Du alltid välkommen in på en kostnadsfri konsultation. Alla behandlingsalternativ finner Du i internetbokningen. 

MENY

Här nere ser ni info om våra behandingar. Inne på bokningssidan hittar ni exakta priset för just Ditt hår och Dina önskemål. Vi har ett fast timpris för våra färgbehandlingar. Materialkostnad medräknat. Skulle det tillkomma något kommer din frisör berätta det innan behandlingen startar. 

KLIPPNING 

Vi kommer fram tillsammans till en klippning som passar just dig. 

KLIPPNING PENSIONÄR 

(OBS! Endast vardagar 07.30 - 12.00)

KLIPPNING LYX​

För dig som vill ha det lilla extra. Extra lång huvudmassage, inpackning och hårkur anpassat för ditt hårs behov samt styling och styling tips.

BOTTENFÄRG

En bottenfärg (ej blekning)

 

SLINGOR

Du vill ha slingor i en ljusare eller mörkare nyans. Ink. nyansering.

 

BALAYAGE

 Balayage är en teknik där ljusare “slingor” och effekter målas in med hjälp av olika frihandstekniker. Däremot kan man beroende på hår använda folie, plast eller bomull för att separera sektionerna i håret från varandra. 

FUSIO-DOSE

En skräddarsydd cocktail för att omedelbart lösa just Ditt hårproblem. Hej då torrt, livlöst & skadat hår!

OLAPLEX 

Fristående behandling eller i samband med färg

Olaplex är en unik och patenterad molekyl som hjälper till att sammanlänka hårets svavelbindningar. Detta resulterar i ett starkare och friskare hår. Man kan jämföra processen med ett spindelnät. Om nätet har många trådar blir det starkare.

BRUDUPPSÄTTNING

Vi tar hand om det viktigaste på din bästa dag i livet, nämligen DIG! 

HAIRTALK EXTENSIONS

 

Vi arbetar med hairtalk och BHBD. Boka gärna en gratis konsultation för att få mer information om vad vi kan göra för att skräddarsy en förtjockning eller förlängning för just dig.

Inför besöket:

När du kommer till oss på din bokade tid har du som kund ansvar för att ditt hår är fritt från torrschampo/utväxtsprayer etc då detta kan påverka det önskade resultatet. 

Vi älskar barn, men för Din egen skull är det skönast att lämna de små juvelerna hemma och njuta till fullo av huvudmassage, fika etc.

Allergier:

När du bokar din tid ska du informera om eventuella allergier, överkänslighet, sprayblonde/hemmafärgat hår, egen brunn mm.

Åldersgräns:

Vi har 16-årsgräns på alla våra färgbehandlingar, detta för att inte riskera framkallning av allergier.

Avbokning:

Vid avbokning senare än 48h innan din bokade tid debiterar vi  50% av behandlingspriset. Vid avbokning senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras 100% av behandlingspriset.

bottom of page